Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Reportage in Terdege

We in het christelijke familiemagazine Terdege! Als ware zij een ‘vlieg op de muur’ beleefde journaliste Gisette van Dalen vorige maand een hectische zaterdagavond mee op onze huisartsenpost. Met als resultaat: een uitgebreide, mooi vormgegeven reportage, die een goed beeld geeft van hoe het er in het weekend aan toegaat en die uitstekend past in de zojuist gestarte publiekscampagne ‘Spoedgeval? Kies de juiste zorg!’. Belangrijk onderdeel van de reportage zijn interviews met een aantal van onze triagisten over hoe zij het werken bij ons beleven. We maken graag van de gelegenheid gebruik om te benadrukken dat we trots zijn op ál onze triagisten; met hun verschillende privé-achtergronden vormen zij een prachtig, veelzijdig team dat staat voor inclusiviteit. We willen dat team overigens nog steeds heel graag uitbreiden. Heb jij een achtergrond in de zorg, ben je bijvoorbeeld doktersassistente of verpleegkundige? Kom dan eens kennismaken… kies je voor ons, dan betalen wij je opleiding tot triagist!

Terug naar overzicht