Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Nederlandse Zorgautoriteit (Nza) onderzoekt de toegankelijkheid van de zorg

Bezoekt u tussen 27 juni en 11 juli de huisartsenpost, dan wordt u mogelijk in de weken daarna per brief uitgenodigd voor deelname aan een onderzoek van de Nederlandse Zorgautoriteit (Nza) over de toegankelijkheid van de zorg. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau MarketResponse. Om u de brief met vragen te kunnen toesturen, deelt de huisartsenpost een aantal contactgegevens met MarketResponse. Uw medische gegevens worden NIET gedeeld. U mag zelf bepalen of u wilt deelnemen. Meedoen is anoniem.

Waar gaat het onderzoek over?
NZa vindt toegankelijkheid van zorg belangrijk. Om u ook in de toekomst goed op de huisartsenpost te kunnen blijven helpen doet de NZa onderzoek. Zo probeert de NZa beter te begrijpen met welke klachten patiënten bij de huisartsenpost komen en waarom zij voor een bezoek aan de huisartsenpost kiezen.  

Meer informatie & contact

Kijk voor meer informatie op marketresponse.nl/onderzoek-nza
of mail naar onderzoek@marketresponse.nl.

Terug naar overzicht